Έκπληκτος ο Albon με την απόδοση της Williams στο Silverstone


Ο Alex Albon είναι έκπληκτος από την απόδοση της Williams στις δοκιμές του Βρετανικού Grand Prix, 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: WILLIAMS
  • 8/7/2023

Την Παρασκευή στο Silverstone, η Williams εμφανίστηκε σημαντικά ανταγωνιστική, με τον Alex Albon 3ο στο FP2 και τον Logan Sargeant 5ο.

Ο Ταϊλανδός, πάντως, μοιάζει ανήμπορος να εξηγήσει με ακρίβεια γιατί είχε τόσο καλό ρυθμό τόσο με τη μαλακή γόμα, όσο και με τις πιο σκληρές, κάνοντας μόνο μερικές εικασίες:

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε αυτό... Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν εξεπλάγην. Προφανώς και δεν κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Είναι περίεργο γιατί δεν νιώθουμε καλά στην πίστα, αλλά είναι σαφές ότι οι άλλοι είναι χειρότερα από εμάς.

«Ο αέρας σήμερα [σ.σ. Σάββατο] ήταν πραγματικά δύσκολη συνθήκη, αλλά φαίνεται πως αντιδρούμε σε αυτόν καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Έχουμε και το πακέτο με τα νέα μέρη, κάτι που μας βοηθά στις γρήγορες στροφές περισσότερο από ότι στις αργές. Ίσως να ευθύνεται και αυτό για την απόδοσή μας, αλλα όπως είπα, είναι όλα ένα μεγάλο ερωτηματικό.

«Έχουμε και καλό ρυθμό με τα σκληρά ελαστικά. Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να επικεντρωθούμε στο τι κάνουμε εμείς. Είναι περίεργο πάντως να ολοκληρώνεις έναν γύρο και να βλέπεις το όνομά σου στην πρώτη τριάδα.»